Parfemska pobuna

Od Šekspira do pištolja

Jedan od "pobunjeničkih" parfemskih brendova je Juliette Has a Gun, koji u sebi nosi simbole paradoksa, tipične za modernu ženu: želju za romantičnom ljubavi, ali i nezavisnošću, u isto vreme. Romano Riči (Romano Ricci), tvorac brenda, u imenu je spojio šekspirovski mit o ljubavi i pištolj, naglašavajući da je parfem jedno od snažnih oružja moderne ženstvenosti. Romano Riči je najmlađi izdanak čuvene kreatorske i parfemske porodice, praunuk Nine Riči (Nina Ricci).
Prvi parfem pod imenom Lady Vengance lansiran u pariskoj konceptualnoj radnji Colette, u decembru 2006. a potom je usledilo još nekoliko "Julija".

Sve Julije

Šest nesvakidašnjih Juliette Has a Gun mirisa:
Lady Vengance, otmen i snažan, spoj bugarske ruže, pačulija i vanile.
Miss Charming, svež, oštar, akord marokanske ruže i šumskog voća.
Citizen Queen vas obavija ružinim dahom, sofisticiranim i otmenim.
Calamity J. je muški, dendi miris za žene na bazi pačulija, duvana i kože.
Midnight Oud je čist orijentalni šik, istočnjački vrt u kom su oud, papirus, ambra, mask.

Not a Parfume, parfem koji to nije, poslednji u seriji, zapravo je mali parfemski šok, umesto mirisnih nota, nosi samo ambroxan, mek dubok, baršunast i tako seksipilan!Mirisna municija
Gde je pištolj, tu je i municija: bočicu treba držati na toaletnom stolu, a za tašnu je mali damski parfem u obliku metka, koji sadrži pafremsko ulje jednog od Juliette Has a Gun parfema, i prodaje se uz tri dodatna punjenja.
Metropoliten je naša prva niche parfimerija koja je okupila neke od najzanimljivijih niche parfema na jednom mestu, i većinu njih prodaje ekskluzivno.
Parfimerija "Metropoliten" - Beograd
Ugao Kralja Petra i Zmaja od Noćaja
www.metropoliten.rs


© 2015 CAELESTIA I All rights reserved