CLINICARE - najbolje za vašu kožu

Proizvodi su podeljeni u tri grupe:


- Hijaluronska kiselina, faktori rasta i biljni peptidi za regeneraciju kože, kako profesionalno, tako i u vidu seruma za     dopunu kućne nege
- Mezoterapijski kokteli, pažljivo odabranih i kombinovanih sastojaka, kako bi postigli maksimalni učinak
- Kiseline za dubinski piling lica  su formulisane tako da se postiže maksimalni rezultat uz minimalni rizik
- Maske za dubinsku negu prema tipu kože

Zbog aktivne formule sastojaka, kao i napredne tehnologije koja se podrazumeva u procesu pripreme, CLINICARE dermato - kozmetički proizvodi modifikuju strukturu i funkcionisanje kože. Za razliku od običnih kozmetičkih proizvoda, CLINICCARE proizvodi smanjuju pojavu bora, sprečavaju pojavu akni, ublažavaju hiperpigmentaciju kože, procese starenja pod uticajem unutrašnjih i spoljnjih štetnih faktora.


TAJNA CLINICCARE - Duboko hidrirana , glatka koža , izgleda blistavo i zdravo.


- Nano-kapsule, jedinstvenoa mešavina i revolucionarna tehnologija inkapsuliranja aktivnih sastojaka
- Hijaluronska kiselina izuzetno malih molekula i velike moći prodiranja u dublje slojeve kože
- Faktori rasta (GF- Growth Factor), proteini koji stimulišu rast i obnavljanje ćelija
- Biljno-mineralni sastojci i voda iz dubine okeana u bazi svih proizvodaHijaluronska kiselina male molekularne težine
Male molekularne mase se preporučuju za korišćenje u preparatima za negu, jer molekuli te veličine lakše prodiru u kožu. Niskomolekularna hijaluronska kiselina HA dokazano ima uticaj na povećanje koncentracije neophodnih enzima u koži, kao i na opšte zdravlje naše kože. Niskomolekularna hijaluronska kiselina ( LMVHA- Low Molecular Weight Hyaluronic Acid ) je važna u održavanju normalnog funkcionisanja kože, aktivno pomaže u ćelijskoj diferencijaciji prilikom formiranja novih ćelija epiderma. Niskomolekularna hijaluronska kiselina pomaže da se naša koža odbrani od faktora starenja, negativnog uticaja sunčevog zračenja, zagađenja životne sredine, hemikalija, jača i balansira naše odbrambene mehanizme i time normalizuje funkcionisanje zdrave kože.

Peptidi svile
Male molekularne mase se preporučuju za korišćenje u preparatima za negu, jer molekuli te veličine lakše prodiru u kožu. Niskomolekularna hijaluronska kiselina HA dokazano ima uticaj na povećanje koncentracije neophodnih enzima u koži, kao i na opšte zdravlje naše kože. Niskomolekularna hijaluronska kiselina ( LMVHA- Low Molecular Weight Hyaluronic Acid ) je važna u održavanju normalnog funkcionisanja kože, aktivno pomaže u ćelijskoj diferencijaciji prilikom formiranja novih ćelija epiderma. Niskomolekularna hijaluronska kiselina pomaže da se naša koža odbrani od faktora starenja, negativnog uticaja sunčevog zračenja, zagađenja životne sredine, hemikalija, jača i balansira naše odbrambene mehanizme i time normalizuje funkcionisanje zdrave kože .

Faktori rastae
Faktori rasta su proteini koji se vezuju za receptore na površini ćelije i koji su sposobni da stimulišu rast ćelija, proliferaciju i ćelijsku diferencijaciju. To su mali proteinski molekuli koji se luče u organizmu kao reakcija na stresove i povrede kože. U procesu starenja kože, stvaranju bora, fleka i smanjenja njene elastičnosti, uzroci su povrede nastale UV zračenjem, a potom i drugim faktorima koji doprinose ubrzanju razaranja ćelija i stvaranju slobodnih radikala. Organizam vremenom slabi svoju moć regeneracije, tako da faktori rasta uneti u vidu preparata znatno doprinose procesu regeneracije i usporavaju starenje kože. Faktori rasta, ćelije fibroplasta, regulišu komponente ekstracelularnog matriksa (kolagen, elastin, lamini), te udruživanjem ćelija epiderma, formiraju gornji sloj ž.

Nano - inkapsulacija
Cliniccare Nano - tehnologija inkapsulacijom poboljšava efikasnost penetracije aktivnih sastojaka u kožu. Inkapsulacijom se kontrolisano ubacuju aktivni sastojci, sa ciljem da dođu u dublje slojeve kože, kako bi se potpuno iskoristila aktivna supstanca.
- Visoka stabilnost zbog dvoslojne strukture
- Izrazita homogenost
- Efikasno prodiranje terapeutskih kozmetičkih komponenti u dermalni slojCaelestia CS© 2015 CAELESTIA I All rights reserved